Angleški novinarji so Redknappov komentar na imenovanje Hodgsona dobili po včerajšnji tekmi med Boltonom in Tottenhamom, kjer je zmago s 4:1 slavilo Harryjevo moštvo.

“Sedaj mislim, da nikoli ne bom postal selektor Anglije. Roy je podpisal za štiri leta in želim mu, da bi na klopi zdržal do konca tega obdobja. Upam, da bo zelo uspešen na letošnjem Euru, saj verjamem, da bo izbral moštvo, ki se bo sposobno boriti za zmago,“ je za The Sun izjavil Redknapp.

“Sit sem že bil nenehnega povezovanja mojega imena s selektorsko funkcijo, a zdaj je to le še zgodovina. Roy si je zaslužil takšno priložnost, sedaj jo je dobil in prepričan sem, da bo svoje delo opravil odlično. Ob njegovem imenovanju nisem bil razočaran, sploh ne, a kar je, je. Zgodba je zame končana in tudi vi pojdite naprej. Podprite novega selektorja in pozabite name. Sam komaj čakam poletne počitnice, saj je za menoj težavna sezona. Veselim se oddiha od nogometa, ki ga bom preživel s svojo ženo,“ je angleškim novinarjem še povedal trener Tottenhama, ki je s klubom na pragu uvrstitve v ligo prvakov, saj pred zadnjima dvema krogoma zasedajo četrto mesto, z le točko zaostanka za tretjim Arsenalom.