Cristinano Ronaldo bo po koncu sezone zapustil madridski Real in se vrnil na Otok, kamor ga je z astronomsko visoko plačo uspel zvabiti Manchester City, poroča Goal.com, ki se sklicuje na dobro obveščene vire v Angliji in Španiji. Skoraj brezmejno bogati City je bojda za portugalskega zvezdnika pripravljen odšteti 96 milijonov evrov, kolikor so zanj Cityjevemu mestnemu tekmecu Unitedu odšteli tudi galaktiki.

A veliko bolj zanimiv kot sama odškodnina je podatek o plači, ki naj bi jo Ronaldo prejemal pri sinje modrih, saj naj bi tedensko v svoj žep pospravil kar med 460 in 600 tisoč evri. Goal.com ob tem še trdi, da so bili prvi stiki že navezani, vrnitev v Anglijo pa mika tudi Ronalda.

"Ronaldove prve reakcije so zelo pozitivne. Stik je bil prvič navezan pred nekaj tedni, razgovori pa so zelo resni,“ je za nogometno spletno stran dejal dobro obveščen vir, ki je ob tem še dodal: "Šejk Mansour si Ronalda želi že dolgo časa, saj ve, da Messija ne more dobiti.“

Ronaldu naj bi sledil tudi Mourinho

Najdražji nogometaš na svetu pa ni edini, za katerega se namiguje, da bo poleti zapustil špansko prestolnico. V Manchester City naj bi mu menda sledil tudi trener galaktikov Jose Mourinho, je danes z ekskluzivno novico postregel španski radio ABC. Slednji tudi trdi, da se je 49-letnik že dogovoril z možmi iz Emiratesa.

"Mourinho je z odločitvijo že pred dvema tednoma seznanil predsednika kluba Florentina Pereza,“ še poroča radio ABC.

Anži snubi Torresa, na izhodnih vratih Chelseaja tudi Lampard

Klubsko sredino utegne po vsega sezoni in pol pri Chelseaju kmalu zamenjati tudi Fernando Torres, pa pišejo pri angleškem časniku Mirror. Zanj se zanima nesramno bogati Anži iz Mahačkale.

Lastnik Londončanov Roman Abramovič španskega napadalca zaenkrat še ni pripravljen prodati, a si utegne kmalu premisliti, v kolikor njegovemu moštvu spodleti v prvenstvu in si ne uspe zagotoviti mesta v ligi prvakov. V tem primeru bi klub ostal brez 36 milijonov evrov, kar je velik udarec tudi še za tako premožnega Abramoviča.

Anži, v lasti milijarderja Sulejmana Kerimova, je za Torresa menda pripravljen odšteti 45 milijonov evrov, odhod s Stamford Bridgea pa se obeta še nekaterim nogometašem.Vodilno moštvo francoskega prvenstva PSG naj bi se tako zanimalo za Ashleyja Cola in Franka Lamparda, medtem ko je pozornost madridskega Reala vzbudil portugalski branilec Raul Meireles, so še zapisali pri Mirrorju.