Nenavaden razplet je imela sinočnja tekma v Bradfordu, kjer so po zadnjem sodniškem pisku na zelenici zapele pesti. Ko so se strasti vendarle umirile, so nogometaši obeh ekip odšli v slačilnice, sodniki in delegat tekme pa so se morali še posvetovati, kdo so bili med incidentom najbolj razgreti “petelini“. Glavni delivec pravice je nato nekaj minut po koncu tekme odšel v prostore obeh ekip in kar tam petim igralcem pokazal rdeče kartone.

V domači ekipi so pordečeli Luke Oliver, Jon McLaughlin in Andrew Davis, slednjemu pa od vshe preti največja kazen, saj je bil to že njegov tretji rdeči karton v sezoni. V moštvu Crawley Towna sta bila kaznovana Kyle McFadzean in Claude Davis.

“Dokler si ne ogledam posnetka, težko kaj komentiram. Ne morem verjeti, da se je kaj takega res zgodilo. Pogledal bom posnetek in če je bil kakšen od mojih igralcev kriv za pretep, bo tudi s strani kluba dobil visoko kazen. A še nikoli nisem doživel, da bi sodnik po tekmi prišel v slačilnico in pokliče nekaj igralcev k sebi, nato pa jim pokaže rdeče kartone!“ je po tekmi izjavil trener Bradford Cityja Phil Parkinson.