"Villarreal se je odločil, da prekine pogodbo z Josejem Molino po porazu proti Levanteju. Njegov naslednik še ni znan," je španski klub zapisal na svoji spletni strani.

Molina je drugi trener v tej sezoni, ki je Villarreal zapustil predčasno. Decembra je brez službe ostal Juan Carlos Garrido.

Wallemme novi trener Auxerra

Laurent Fournier ni več trener francoskega nogometnega prvoligaša Auxerra. Kot je dejal predsednik kluba Gerard Bourgoin, trenerja niso pokopali le slabi rezultati, v zadnjem krogu je z 0:2 doma izgubil proti Evianu, ampak tudi slaba komunikacija z igralci.

Kot je klub že potrdil, ga bo zamenjal 44-letni Jean-Guy Wallemme, od avgusta tudi selektor reprezentance Konga, pred tem pa trener Lensa, v katerem je preživel tudi večino svoje igralske kariere.

Fournier, nekdanji igralec Paris St. Germaina (PSG), je bil trener Auxerra, ki trenutno zaseda predzadnje mesto na prvenstveni razpredelnici (zmagal je le štirikrat), od junija lani. Pred Auxerrom je vodil že nekaj francoskih klubov, med njimi tudi PSG in Strasbourg.

To je peta letošnja sprememba pri francoskih prvoligaških klubih, pred njim je Erica Roya zamenjala Nica, Antoina Kombouareja PSG, Bernarda Casonija Evian in Mehmeda Baždarevića Sochaux.