Balotellijev šef v Cityju Roberto Mancini s takšnim obnašanjem svojega varovanca ni bil niti malo zadovoljen. Besen naj bi obljubil, da bo Balotellija doletela najhujša možna kazen, ker si je le 36 ur pred tekmo z Boltonom privoščil obisk neprimernega lokala. Mancini naj bi o najnovejšem incidentu z Balotellijem govoril še danes, britanski mediji pa poročajo, da bo Cityjevega porednega dečka verjetno doletela denarna kazen v višini 250.000 funtov. Kaznovali bi ga torej z odvzemom dveh njegovih tedenskih plač, ker naj bi s svojim obnašanjem resno prekršil klubska pravila.

"Če je zgodba resnična, ga bomo kaznovali z najvišjo kaznijo. Resnično sem razočaran in z njim se bom pogovoril v nedeljo, ker to ni primeren način obnašanja ne zanj, ne zame, ne za celotno ekipo," je povedal Mancini. Pojasnil je, da se mu zdi povsem neprimerno ob tretji uri zjutraj ponočevati pred tekmo. "Mario je vrhunski igralec, vendar se mora primerno obnašati," je zatrdil razočarani Mancini.

Balotelli je sicer na včerajšnji tekmi proti Boltonu dosegel drugi gol za City in s tem prispeval k zmagi moštva z 2:0, a je za to porabil kar osem strelov proti vratom. Včerajšnji zadetek je bil njegov 14. v tej sezoni. "Mogoče če bi šel bolj zgodaj spat, bi lahko zabil tri ali štiri gole," se je pošalil trener Mancini, ki očitno v Balotelliju vidi še veliko neizkoriščenega potenciala.