Komaj 20-letnemu članu mladinske španske reprezentance pogodba z Barcelono poteče ob koncu prihodnje sezone, zanimanje zanj pa so že pokazali številni klubi, med katerimi so bojda tudi Valencia, Malaga, Benfica in Liverpool, piše Daily Mail.

Katalonski strateg Guardiola je mladeniča že prepričeval, da se mu v moštvu aktualnih španskih in evropskih prvakov obeta svetla prihodnost. Svoje besede je podkrepil tudi z dejanji, saj je Tella vključil v prvo ekipo ter ga v zadnjih treh mesecih osemkrat tudi poslal v igro.

Obetavni nogometaš se je svojemu šefu oddolžil z dobrimi predstavami, da je mladenič izjemno talentiran pa so hitro opazili tudi navijači, saj je igralec v izjemno kratkem času postal ljubljenec katalonskega občinstva..

Tello pa ni edini nadarjeni igralec Barcelone, za katerega se zanimajo nogometni klubi po vsej Evropi. Na Nou Campu namreč opažajo vse več tujih skavtov, ki obiskujejo tekme Barcelone B in skušajo Blaugrani izmakniti talente vzgojene na slavni nogometni akademiji La Masii.

Zanimanju Manchester Uniteda, Chelseaja in Arsenala se je tako pred kratkim uspel upreti Isaac Cuenca, nekoliko drugače pa je bilo pri 17-letnemu Janu Toralu, ki je podlegel obljubam topničarjev in se pred letom dni odločil za odhod v London.