Totti je mrežo Cesene načel že v prvi minuti, na 2:0 pa je povišal v osmi in s tem praktično že odločil tekmo v korist Rome.

To sta bila 210. in 211. zadetek Tottija v dresu Rome v italijanski serie A, s čimer se je prebil na prvo mesto strelcev vseh časov po številu zadetkov v dresu enega kluba. Rekord je do sedaj pripadal Švedu Gunnaru Nordahlu, ki je v dresu Milana dosegel 210 zadetkov.

Nordahl je za svoj dosežek sicer potreboval precej manj časa kot Totti, saj je svojih 210 golov zabil na 257 tekmah v osmih sezonah. Totti trenutno igra že svojo 19. sezono v dresu Rome, zaigral pa je na 486 tekmah. Tretji na tej lestvici je Giussepe Meazza, po katerem nosi ime Interjev stadion. Italijan je za črno-modre na 303 tekmah dosegel 197 zadetkov.

Najboljši strelec v serie A vseh časov je sicer Silvio Piola, ki je na 537 tekmah v dresu več klubov (Pro Vercelli, Lazio, Torino, Juventus in Novara) zabil 247 golov, Nordahl pa jih je na 291 tekmah dosegel 225. Tottiju bo za dosego tega dosežka verjetno zmanjkalo časa, a dvoma o tem, da se kapetana Rome lahko mirno uvršča med italijanske legende, praktično ni.