"Izbira strokovnih sodelavcev je zame povsem logična," je izbor svojih najbližjih zaupnikov komenitral Stojanović. "Gre za ljudi, ki jih poznam že zelo dolgo. To so ljudje, ki mi lahko pri mojem delu največ pomagajo, saj najbolje poznajo moj način dela. Z vsemi sem v preteklosti že sodeloval, zato dobro poznam njihove karakteristike, enako pa tudi oni moje," je še dodal Stojanović, ki je mesto trenerja vratarjev ponudil Nihadu Pejkoviću, medtem ko bodo za zdravje reprezentantov in regeneracijo med tekmami in treningi skrbeli še zdravnik dr. Vasja Kruh, ter fizioterapevti Khalid Nasif, Blažo Marojević in Tomaž Šavnik.

"Ob tej priložnosti bi se zahvalil Milanu Miklaviču za pomoč in vse informacije, ki mi jih je posredoval pred tekmo z ZDA," je še zaključil Stojanović, ki ga konec februarja čaka druga preizkušnja na klopi slovenske reprezentance. Zaradi tega je s strokovnim vodstvom že dobro zavihal rokave, v nedeljo pa si bo v družbi Hadžića in Usnika ogledal tudi 'slovenski' derbi Serie A med Chievom in Palermom v Veroni.

Tako bo novo strokovno vodstvo v živo videlo kar štiri slovenske reprezentante: Boštjana Cesarja in Bojana Jokića v dresu Chieva ter Josipa Iličića in Armina Bačinovića v dresu Palerma.