Težavam Liverpoola ni videti konca. Potem ko je bil zaradi rasističnih opazk in kazanja sredinca navijačem ostro kaznovan napadalec Luis Suarez, ki bo počival kar devet tekem, so navijači redsov včeraj rasistično žalili še nogometaša Oldhama in si s tem nakopali nov bes Angleške nogometne zveze. Da se je konec tedna za Liverpool končal še slabše, je v jutranjih urah poskrbel 27-letni angleški reprezentant Downing.

Downing je bil danes ponoči aretiran, ker se je v nekem pubu v okolici Middlesbrougha zapletel v prepir z nekdanjim dekletom, kar se je končalo s fizičnim obračunavanjem med njima. Osebje lokala je poklicalo policijo, ki je oba vročekrvneža aretirala.

Iz policije so potrdili, da so v jutranjih urah morali posredovati ob pretepu v pubu, do jutra pa so pridržali 27-letnega moškega in 32-letno žensko, ki sta osumljena fizičnega napada na drugo osebo. Oba so zjutraj zaslišali, zaenkrat pa ostajata v priporu.

Downing je dolga leta igral za Middlesbrough, poleti leta 2009 pa je prestopil v Aston Villo, od koder se je pred letošnjo sezono nato prodal v Liverpool. V karieri je 30-krat oblekel dres angleške reprezentance.