"Pepe je nocoj odigral odlično tekmo. Skoraj bi lahko rekel, da je odigral brez napake,“ je bil z igralcem zadovoljen Paulo Bento. "Prvi polčas smo odlično odigrali, drugega pa dobro. Celovito gledano smo bili vseh 90 minut boljši nasprotnik. Ustvarili smo nekaj priložnosti proti ekipi, ki je imela le eno. Mislim, da je rezultat zato nerealen. Za to je kriv teren, ki je bil zelo slab," meni Bento.

"Ostati moramo trdno na zemlji, saj sledi veliko težja tekma na novem, boljšem stadionu. Odigrati moramo z enako previdnostjo tudi na povratni tekmi," je zaključil portugalski selektor.

Cristiano Ronaldo pa je po tekmi dejal, da še nikoli v življenju ni igral na slabšem terenu. "Vedeli smo, da bo težko, vendar pa iskreno niti v najbolj norih sanjah nismo pričakovali tako slabega terena. V karieri sem odigral že na tisoče tekem, vendar na slabši podlagi od te še nisem igral. Večji del tekme smo bili boljši, vendar pa naše prevlade na terenu nismo izkoristili," je povedal Ronaldo.

"Tudi Bosna in Hercegovina je imela svoje priložnosti, vendar so te na našo srečo ostale nerealizirane. Pri povratni tekmi smo favoriti, igramo pred svojim občinstvom in po tem izidu 0:0 so naše možnosti za odhod na EP znatno povečane," je dodal.