Lionel in lepa Maracena sta se spoznala pred leti v Rosariu, kmalu zatem pa je med njima vzplamtela ljubezen. Njuna zveza pa očitno ni bila ravno po godu Messijevi mami.

“V nekem trenutku sem se obrnila in jo zagledala, kako me zasleduje s ponvijo, za katero se je skrivala, v roki. Vprašala sem jo, kaj se dogaja, ona pa se je začela dreti name in me žaliti pred vsemi. Gospa je hodila za menoj po nakupovalnem centru in me slikala z mobitelom, ob tem pa se je skrivala za ponvijo. Bila sem šokirana, saj kaj takega res nisem pričakovala v nedeljo popoldne v nakupovalnem centru, še bolj neprijetno pa mi je bilo, ker sem bila v družbi mame in tete,“ je za Telenoche povedala Lemosova.

Zanimivo je tudi to, da manekenka pred tem javnosti ni nikoli razkrila, da je bila Messijevo dekle.

“Nikoli nisem javno govorila o najini zvezi ali če sem spala z njim. Takrat sem imela 14 let, on pa 18, in nisem želela razkriti ničesar. Njegova mama pa me je vedno obravnavala, kot da sem povsem nepomembna in da Lionela le oviram. Zdi se mi, da je mislila, da sem o njem kaj slabega razkrila medijem, a tega nisem nikoli storila,“ je še dodala Macarena.