Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

  • Kaj so piškotki in kako delujejo »

    Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

  • Spremeni nastavitve piškotkov »

    Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Znan sistem prodaje vstopnic za eurobasket in njihove cene: od 4 do 180 evrov

Ljubljana -  Po potrditvi na Izvršnem odboru KZS so predstavniki eurobasketa 2013 na novinarski konferenci danes predstavili sistem prodaje vstopnic za evropsko prvenstvo in njihove cene.

Drugi del prvenstva in zaključne boje za odličja bo gostila ljubljanska dvorana v Stožicah. Cene kart za finale se gibljejo od 35 do 180 evrov. (Foto: Jaka Adamič)

Prva prodaja vstopnic se bo začela že 7. februarja, ko bo stekel prodajni val za tuje košarkarske zveze, katerih reprezentance so se uvrstile na eurobasket 2013, saj jim mora lokalni organizacijski odbor omogočiti prednostni nakup 100 vstopnic.

Prodaja za splošno javnost se bo začela 18. marca, ko bodo najprej na voljo za nakup vstopnice za odločilne tekme za kolajne na prvenstvu, še prej pa bo nakup omejenega števila omogočen slovenskim klubom, ki predstavljajo slovensko košarko. Vsak slovenski klub bo določeno zelo omejeno število vstopnic prejel tudi brezplačno.

V Celju na voljo več kot 4000 kart

Slovenija bo prvi organizator katerega koli košarkarskega prvenstva v zgodovini, ki bo navijačem ponudil vstopnice za posamezno tekmo in ne dnevnih, kot je bilo to običajno. KZS in pisarna EP 2013, d.o.o., sta se za tak korak odločila zato, da bi lahko dragocene kose papirja ponudila čim večjemu številu košarkarskih navdušencev. Zaradi sistema dnevnih vstopnic se je namreč dogajalo, da so bile dvorane polne le na eni izmed tekem dnevno, medtem ko so za ostale navijači ostali praznih rok. Vstopnice bo mogoče kupiti izključno prek uradnega prodajalca Eventima ali Turistične agencije Palma skupaj z aranžmaji, za splošno javnost pa jih bo na voljo v prvem delu (npr. v Celju) med 4.000 in 4.500, ter v drugem in finalnem delu med 9.000 in 10.000.

Za prvi del karte od 15€ dalje

Zato, da bo prvenstvo dostopno vsem, je najnižja cena celo 4€, in sicer za tekme za razvrstitev od 5. do 8. mesta, medtem ko bo za prvi del treba odšteti najmanj 15€, kar je povsem primerljivo z ostalimi mednarodnimi športnimi tekmovanji v Sloveniji. Cene vstopnic so povsem primerljive tudi z evropskim prvenstvom v Litvi, državi, v kateri je življenjski standard nižji kot pri nas.

Za vse tiste, ki bodo ostali brez dragocenega kosa papirja, bodo organizatorji prvenstva skupaj z občinami in svojimi partnerji omogočil neposredni prenos in ogled tekem v posebnih navijaških conah, kjer bo poskrbljeno za hrano, pijačo in nasploh za odlično dogajanje.

Slovenija bo vse tekme prvega dela, ter morebitnih drugega dela, četrtfinala in polfinala igrala ob 21.00. Preostal razpored tekem bo znan v kratkem, po potrditvi FIBA.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Dajal nisem nikakršnih obljub Košarka

Dajal nisem nikakršnih obljub

Misija selektorja slovenske košarkarske reprezentance Božidarja Maljkovića in direktorja članskih reprezentanc Mateja Avanza v Združenih državah Amerike je bila uspešna. Košarkarja moštev NBA Phoenix Suns Goran Dragić in Milwaukee Bucks Beno Udrih sta potrdila, da bosta med 4. in 22. septembrom na... Več »

Vstopnice za eurobasket 2013 v prodajo nekoliko kasneje Košarka

Vstopnice za eurobasket 2013 v prodajo nekoliko kasneje

Vstopnice za košarkarsko evropsko prvenstvo, ki ga bo Slovenija gostila septembra prihodnje leto, bodo šle v prodajo šele, ko bodo opravljene prenove vseh treh dvoran na Jesenicah, v Ljubljani in Kopru. Predvideni datum za dokončanje prenov je 30. junij 2013, vstopnice pa bodo šle v prodajo Več »

Žreb za eurobasket 2013: Slovenija proti Špancem in Hrvatom Košarka

Žreb za eurobasket 2013: Slovenija proti Špancem in Hrvatom

V Postojnski jami so izžrebali skupine za evropsko prvenstvo v košarki, ki ga bo leta 2013 gostila Slovenija. Izbranci selektorja Božidarja Maljkovića bodo igrali v skupini C s Španijo, Hrvaško, Poljsko, Gruzijo in Češko. Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor

Anketa Arhiv anket