Na tekmi v Atenah na tribunah ni manjkalo pirotehnike, ena izmed petard, ki je še pred začetkom srečanja priletela na parket, pa je celo zadela Olympiacosovega centra Kyla Hinesa. Še slabše jo je odnesel Panathinaikosov igralec Michael Bramos, ki ga je v ramo zadel nož. Tekma se je zaradi tega začela z zamudo, a bila zaradi vse večjega divjanja huliganov znova prekinjena pred pričetkom druge četrtine.

Sodnik je obema ekipama zaukazal umik v slačilnico, policisti pa so v tem času izpraznili dvorano. Srečanje se je tako nadaljevalo pred praznimi tribunami, ob odsotnosti gledalcev pa so se bolje znašli košarkarji Panathinaikosa, ki so na odmor odšli z enajstimi točkami prednosti.

V drugem delu tekme se je Olympiacos uspel vrniti in ob koncu prišel celo do vodstva (72:71), vendar je tekmec odgovoril z delnim izidom 7-0 in se veselil zmage z 81:78.

Divjali tudi navijači Partizana in Crvene zvezde

Nič bolj športno se niso vedli na tekmi v Kragujevcu, saj je bila tekma prekinjena v 26. minuti, ko je eden izmed navijačev Crvene zvezde zažgal zastavo Partizana. Ko so tega navijača pristaši Partizana ujeli, so podporniki Crvene zvezde prebili kordon policije, na teren je padla dimna bomba, igralci pa so zapustili parket. Po 45 minutah, ko je policija vzpostavila red in izpraznila del dvorane, so se košarkarji vrnili na igrišče.

Kljub temu tekma ni bila odigrana do konca, saj je Košarkarske zveze Srbije pristala na zahtevo uprave Crvene zvezde in ni nadaljevalo tekme. S to odločitvijo se ni strinjalo vodstvo Partizana. Kljub temu se bo tekma nadaljevala danes. Izid je izenačen na 43:43, brez gledalcev pa bodo igrali še štiri minute in šest sekund tretje četrtine ter zadnji del tekme. Naslov brani Partizan.