V skupini E je Brose Basket Boštjana Nachbarja gostoval pri Žalgirisu iz Kaunasa in klonil z 81:90. Nemški predstavnik je tako drugi del evrolige končal brez zmage, slovenski reprezentant pa je na parketu preživel 26 minut, v katerih je dosegel 14 točk, pet skokov, podajo in blokiran met. Real Madrid je doma z 86:66 premagal Efes Carigrad. Za Madridčane je Mirza Begić v 15 minutah prispeval devet točk, štiri skoke in blokiran met, na drugi strani pa se Saša Vujačić v 13 minutah ni vpisal med strelce, je pa dvakrat uspešno skočil in enkrat podal. Unicaja Malaga je doma s 55:68 izgubila proti Albi Berlin, CSKA Moskva pa je v gosteh prišla do zmage z 69:63 proti Panathinaikosu.

V skupini F je Barcelona z zmago še potrdila prvo mesto, s 74:71 je ugnala Maccabi Tel Aviv. Erazem Lorbek je v 15 minutah na parketu dosegel sedem točk, dvakrat pa je uspešno skočil. Olympiacos je z 79:70 premagal Himki, Caja Laboral pa je bila s 76:64 boljša od Montepaschi Siene. Bešiktaš in Fenerbahče se bosta pomerila v petek ob 19.30, to pa bo tudi zadnja tekma 14. kroga.

V evroligi je v letošnji sezoni nastopala tudi Union Olimpija, ki je nastope v najprestižnejšem evropskem tekmovanju končala po rednem delu.

Zaključni turnir bo od 10. do 12. maja v Londonu.