Udrih, ki je v začetni peterki začel namesto poškodovanega Mika Conleyja, je tako kot Courtney Lee in Nick Calathes dosegel 11 točk v tekmi, ki so jo domači z izvrstno obrambo v svoj prid odločili že v prvem polčasu. Pri Memphisu je Zach Randolph dosegel 15 točk in 17 skokov, pri Denverju, ki je za tri točke metal mizernih 2-26, pa sta po deset točk dosegla Wilson Chandler in Kenneth Faried.

"Mislim, da smo spet našli naš pravi ritem. Vračamo se k naši prepoznavni igri, ki ima poudarek na obrambnem segmentu. Igramo preko naših 'ta visokih', ki se odločajo za prave poteze," je ameriškim medijem pojasnil Lee.

Najbolj tesno je bilo na obračunu Los Angeles Lakers in Chicaga. Po dveh podaljških so ga dobili prvi s 123:118. Jezerniki, predzadnji v zahodni konferenci, so s tem prekinili niz devetih porazov. Za to je bil najzaslužnejši center Jordan Hill s 26 točkami in 12 skoki. Pri gostih, ki so četrti na vzhodnem delu lige, je prednjačil Jimmy Butler s 35 točkami, Pau Gasol pa je dodal 20 točk in deset skokov.

Milwaukee je v Orlandu zmagal s 115:100 in proti Magicu v gosteh slavil prvič po več kot desetletju. Jerryd Bayless je bil z 19 točkami najboljši strelec gostov, ki so šesti na vzhodu, Victor Oladipo pa je bil z 21 točkami najboljši pri domačih, ki so v vzhodni konferenci zgolj pred New Yorkom in Philadelphio.

Prav Newyorčani so doživeli nov, že 38. poraz na tekmi proti Indiani, ki je pred domačimi gledalci zmagala s 103:82. Za 12. ekipo vzhodne konference je Rodney Stuckey prispeval 22 točk, za drugo najslabšo ekipo lige New York pa je Carmelo Anthony dosegel 18 točk.