Indianapolis je sinoči igral predvsem preko Roya Hibberta. Slednji je dosegel 20 točk, 15 skokov in pet blokad ter pripomogel Indiani do tretje zaporedne domače zmage nad Milwaukeejem, prve v tej sezoni. "Želel sem si le narediti prostor pod košem in pobrati čim več odbitih žog v napadu. Na začetku sezone sem bil preveč 'nežen', danes pa sem se res osredotočil na podajanje in prodore pod košem," je po tekmi dejal Hibbert. Ellis je bil najboljši pri Milwaukeeju, Brandon Jennings je dodal 12 točk, Larry Sanders 12 točk in 12 skokov, John Henson pa 13 skokov.

Trenutno najbolj "vroča" ekipa lige NBA Los Angeles Clippers je vknjižila novo zmago, tokrat je s 115:89 premagala Golden State Warriors. Moštvo iz mesta angelov je imelo negativni izkupiček proti Golden Statu in je igralo na zmago. "Glavna" sta bila Chris Paul s 27 točkami in devetimi podajami, in Blake Griffin, ki je dosegel 20 točk. Clippers so postavili rekord z 12. zaporedno domačo zmago. "Doma igramo precej dobro, mislim da je to zdaj naša 12. zaporedna zmaga. Gre za naše navijače in oni so naš kruh. Zato moramo še naprej skrbeti, da bo drugim ekipam pri nas težko. Prvič, ko nas bodo ugnali doma, boste mislili, da gledate finale lige NBA," je po tekmi dejal Paul. Za Golden State, ki je zmagal na zadnjih 12 tekmah od 15 in lovil drugi najboljši začetek sezone, je bil s 14 točkami najboljši Klay Thompson.

Vrnil se je Nowitzky

V moštvo Dallasa se je po poškodbi znova vrnil Nemec Dirk Nowitzky, a so morali telički po podaljšku s 96:99 priznati premoč New Orleans Hornets. Nemec je večji del sezone zaradi poškodbe kolena počival, sinoči pa je dosegel 20 točk in bil prvi strelec ekipe. Z zgolj 13 zmagami iz 34 tekem je Dallas precej oddaljen od mest, ki vodijo v končnico. Pri New Orleansu je bil s 25 točkami najuspešnejši Greivis Vasquez.

V ostalih tekmah so San Antonio Spurs s 109:86 ugnali Philadelphia 76ers, Cleveland Cavaliers so s 104:112 izgubili proti Houston Rockets, Brooklyn Nets so s 113:93 premagali Sacramento Kings, Denver Nuggets pa Utah Jazz s 110:91. Minnesota Timberwolves je morala proti Portland Trail Blazers priznati premoč s 97:102, Atlanta Hawks Boston Celtics z 81:89, Orlando Magic pa New York Knicks s 106:114.