Beno Udrih je odigral še eno opazno partijo; v dvajsetih minutah na parketu je dosegel 10 točk, zbral 5 podaj in ujel štiri odbite žoge. Milwaukee se je tako vrnil v zmagovalne tirnice, potem ko je izgubil v petek po nizu treh zmag. Po vodstvom novega trenerja ima izkupiček 7-3 in je še vedno v igri za uvrstitev v končnico. Najboljši posameznik Milwaukeeja je bil Ersan Iljašova z 18 točkami in 12 skoki.

Goran Dragić se je v San Antonio podal brez visokih pričakovanj, saj Spurs veljajo za najmanj gostoljubno ekipo v ligi. To so dokazali: dosegli so šestnajsto zaporedno zmago pred domačimi gledalci oziroma skupno osmo v nizu. Dragić je igral 33 minut, imel kar deset podaj, dosegel devet točk in naredil štiri osebne napake. Prvi strelec Phoenixa je bil Michael Beasley s 25 točkami, dve manj je dosegel Jared Dudley, na drugi strani pa je ob odsotnosti Tima Duncana (poškodovano koleno) izstopal Tony Parker z 31 točkami.

Derbi večera je bil v Portlandu, kjer so gostovali Los Angeles Clippers. Potem ko so bili pretekli mesec praktično nepremagljivi, saj so zmage nizali kot po tekočem traku, se je zdaj njihov voz ustavil. Odsotnost zaradi poškodbe Chrisa Paula je očitno veliko breme za ekipo, ki je izgubila že četrtič zapored. Tokrat so imeli Clippers zmago že v žepu, saj so slabe tri minute pred koncem vodili z devetimi točkami naskoka. A do konca dvoboja niso več dosegli koša, Portland pa je z delnim izidom 10:0 slavil s 101:100.

Tesno je bilo še na treh prizoriščih. Charlotte je z zmago s 102:101 proti Minnesoti prekinil niz 16 porazov na domačem parketu, Cleveland je s trojko Kyrieja Irvinga 0,7 sekunde pred koncem tekme proti Torontu (99:98) zabeležil tretjo zaporedno zmago, Utah pa je v podaljšku strl Indiano s 114:110. Za Utah je to peta zmaga v zadnjih šestih nastopih.