John Wall je zbral 35 točk in devet skokov za ekipo Wizards, ki je v prvem polčasu zaostajala za 16 točk, prišla do izenačenja na 78:78 v zadnji četrtini, nato pa je v naslednjih štirih minutah in pol zadela le dve točki. Tako so v samo končnico domači prišli s prednostjo. Gostje so imeli 37 odstotni met in so zadeli le štiri od 20 metov za tri točke. Obenem so rezervisti Orlanda tekmece na drugi strani, ki so vstopili v igro s klopi, nadigrali z 41:15. Eno osrednjih vlog pri tem je odigral Udrih, saj je uspešno nadomestil Jameerja Nelsona, ki si je poškodoval gleženj že v prvi četrtini.

LeBron James je s šestimi zaporednimi trojkami odločilno pripomogel, da je ekipa Miami Heat New Orleans Hornets premagala s 108:89, kar ji je uspelo dve noči potem, ko je Chicago končal niz 27. zaporednih zmag Miamija. James je 28 od svojih 36 točk dosegel v prvem polčasu, Dwyane Wade je za aktualne prvake lige prispeval 17 točk, Ryan Anderson pa 20 za Hornets.

Tim Duncan nadaljuje z dobrimi predstavami; dosegel je 34 točk in odločilno trojko 2,2 sekundi pred koncem srečanja, v katerem je moštvo San Antonio Spurs s 104:102 premagalo Los Angeles Clippers. Črnogorec Nikola Peković (22 točk, 15 skokov) in Španec Ricky Rubio (17 točk) sta vodila do zmage Minnesoto Timberwolves v dvoboju z Oklahomo City, za katero je Kevin Durant zbral 36 točk.