A nekaj upanja za Dragića še ostaja. Kobe Bryant je poškodovan in ne bo igral, kdo pa bo namesto njega v tekmi zvezd, bo odločil novi komisar lige Adam Silver. Po 30 letih se namreč s tega položaja poslavlja David Stern.

Dragić je bil po novici, da ga ni med rezervisti, kar razočaran. "Bil sem jezen, ampak tako pač je. Najpomembnejše je, da smo zmagali. Tudi če mi ne uspe priti na tekmo zvezd, se bom boril do konca," je dejal Dragić in glede možnosti, da ga na tekmo povabi komisar lige dodal: "Bil bi najsrečnejši človek na svetu, če bi se to zgodilo!"

Dragića bi na tekmo povabila tudi Shaq in Barkley

Da bi si Dragić zaslužil mesto v postavi zahoda, se strinjajo tudi strokovni komentatorji ameriškega TNT, nekdanji zvezdniki lige NBA Shaquile O'Neil, Charles Barkley in Kenny Smith. Vsi so ob razglasitvi rezerv zahodne konference izrazili prepričanje, da ima Dragić izjemno sezono, zaradi katere gre presenetljivo dobro tudi Phoenixu in bi zato moral biti povabljen na tekmo zvezd.

Kot glavni problem za njegov izostanek iz zvezdniškega moštva Zahoda pa so izpostavili dejstvo, da je tam preveč odličnih branilcev. Pred Dragićem so prednost dobili megazvezdniki Kobe Bryant, Tony Parker in Chris Paul, a glede na napovedano odsotnost Bryanta je upanje za slovenskega košarkarja še živo.