Več točk kot Dragić sta dosegla Gerald Green, ki je zadel pet trojk in zbral 33 točk, ter Markieff Morris, ki je prišel s klopi in vknjižil 21 točk.

Dragić je igral dobrih 33 minut, met iz igre je imel 6:13 - trojke 2:5, ob osmih podajah pa je ujel še pet odbitih žog.

S 35. zmago se je Phoenix povzpel na sedmo mesto na zahodu. Ima zmago manj kot šestouvrščeni Golden State in uspeh več od najbližjega zasledovalca Dallasa. Devetouvrščeni Memphis, kjer zdaj nastopa Beno Udrih, za Phoenixom zaostaja dve zmagi.

Dosežek večera je pripadel Joakimu Noahu, ki je dosegel petega trojnega dvojčka v karieri. Imel je 13 točk, 12 skokov in 14 podaj, Chicago pa je gladko premagal New York s 109:90.

Košarkarji Indiane so v domači dvorani s 94:91 premagali Utah Jazz in s peto zaporedno zmago še naprej ostajajo vodilna ekipa prvenstva NBA. David West je dosegel 25 točk, Paul George pa jih je k zmagi dodal 22. Za goste iz olimpijskega Salt Lake Cityja je Gordon Hayward dosegel 21 točk, Derrick Favors pa 17, devet od teh v uvodnih osmih minutah tekme, ko so gosti povedli s 14:4. "Danes je bilo težko zmagati predvsem s psihološkega vidika, zato sem zmage res vesel. Menim, da so moji fantje dali vse od sebe v vseh štirih četrtinah," je dejal trener najboljše ekipe ta čas v NBA, Frank Vogel.

Najboljša ekipa zahodne konference Oklahoma City Thunder je prav tako prišla do nove zmage; s 116:99 je tokrat premagala Charlotte Bobcats. Navijačem Oklahome, ki so prebrodili led, sneg in nizke temperature, da so prišli v dvorano Chesapeake Energy Arena, ni bilo žal, saj so lahko uživali v mojstrovinah veterana Russella Westbrooka.

Trikratni košarkar All-Star je s 26 točkami popeljal svojo ekipo do zmage; iz igre je metal 10:12 v 25 minutah. To je bila zanj šele peta tekma, odkar se je vrnil na parket po operaciji desnega kolena, zaradi katere je moral izpustiti 27 tekem. "Danes je bil enostavno neverjeten! Igral je agresivno, razigraval soigralce ... Danes je bil enostavno odličen. Lepo ga je bilo gledati," je o Westbrooku dejal njegov moštveni kolega Kevin Durant, ki je tekmo končal pri 28 točkah.

Zmage na domačem terenu so se veselili tudi košarkarji Toronto Raptors, ki so bili s 104:98 boljši od Golden State Warriors. Na tekmi Orlando Magic - Philadelphia 76'ers so se zmage (92:81) veselili gostitelji na krilih Tobiasa Harrisa, ki mu je z 31 točkami uspel strelski rekord kariere. Orlando je Philadelphii prizadejal še 14. zaporedni poraz. V obračunu teksaških moštev so bili boljši košarkarji San Antonio Spurs, ki so s 112:106 ugnali Dallas Mavericks.