Pred tekmo je imela Krka na lestvici zmago prednosti pred Mega Vizuro, težave s poškodbami pa so Novomeščanom močno otežile in na koncu tudi omogočile poskus, da bi nasprotniku ušli na dve zmagi. Aleksandar Džikić tokrat namreč ni mogel računati na Jasmina Hukića in Miho Lapornika, tekmo pa je praktično odigral le z osmimi igralci, kar je bilo verjetno na koncu tudi odločilno, saj so imeli v zadnjih minutah tekme gostje več moči in so tehtnico uspeli nagniti na svojo stran.

Srečanje je bilo sicer večino časa rezultatsko zelo izenačeno, Krka pa je stik z gosti iz Smedereva držala do 33. minute, nato pa se je Mega Vizura začela oddaljevati. Z delnim izidom 11:0 so do konca 36. minute gostje že ušli na varno prednost, ki je do konca niso več izpustili iz rok. Domači so se v zadnji minuti uspeli približati na 6 točk, več pa ni šlo.

Pri domačih je bil tokrat najbolj razpoložen Mirko Mulalić, ki je zadel pet trojk, skupaj pa dosegel 19 točk, 16 jih je dodal Armstead, ki je danes igral le 20 minut, 13 točk in 8 skokov pa je v statistiko vpisal Booker. Pri gostih je bil najučinkovitejši Nikola Jokić z 22 točkami, dodal pa jim je tudi 13 skokov, 4 podaje, 2 ukradeni žogi in blokado.