Indiana, ki je druga najboljša ekipa vzhodne konference, je minuli konec tedna dvakrat zapored izgubila, enkrat proti Los Angeles Lakers in enkrat proti Philadelphia 76ers, tokrat pa zaigrala vrhunsko. Z 19 točkami je bil najboljši Paul George, 14 točk in tudi toliko skokov pa je dodal Tyler Hansbrough.

"Mislim, da če bomo v prihodnje igrali tako, kot smo danes, da bomo ekipa, ki jo bo zelo težko premagati. Vemo, da bo tudi napad začel delovati, mislim, da smo danes odigrali popolno tekmo," je po tekmi dejal George Hill, ki je za Indiano prav tako prispeval 14 točk.

Kljub težavam ekipe, kjer sta manjkala dva člana prve peterke, je moštvo delovalo brezhibno. Zaradi bolečin v križu je manjkal prvi strelec David West, Danny Granger pa je tekmo presedel zaradi bolečin v kolenu.

V ostalih tekmah so Milwaukee Bucks doma premagali Portland Trail Blazers s 102:95, Sacramento Kings pa Los Angeles Clippers s 116:101. Oklahoma City Thunder pa so doma izgubili proti Denver Nuggets (1004:114), ki je nanizal že 13. zmago zapored.