Poleg zmage je za zmaje razveseljiva tudi vest, da se je v ekipo po devetmesečni odsotnosti zaradi poškodbe kolena vrnil Dino Murić. V igro je vstopil v drugem polčasu in odigral vseh 20 minut. Zbral je pet točk in šest skokov.

Tedaj so si njegovi soigralci priigrali že 18 točk naskoka, tako da je bilo nadaljevanje bolj ali manj le formalnost. Trener Aleš Pipan je imel tokrat vrsto razpoloženih igralcev. Največ točk je dosegel Deividas Gailius (20), pod obročema sta bila učinkovita Alen Omić (14 točk, 10 skokov) ter Alex Stepheson (13 točk), od daleč je zadeval Nebojša Joksimovič (11 točk, trojke 3:6), s hrabro igro na organizatorskem mestu in dvema trojkama pa se je izkazal tudi mladi hrvaški up Paolo Marinelli.

Za Ljubljančane je bila to prva v nizu štirih tekem na domačem igrišču, ki bodo verjetno že dale odgovor, ali so zeleno-beli sposobni poseči po mestih, ki vodijo v evropsko tekmovanje v prihodnji sezoni. Naslednji teden bo v Stožicah gostovala Igokea, po premoru zaradi pokalnih tekmovanj pa v Ljubljano prideta še Szolnoki in Budućnost.