Prvi mož tekme v Oklahomi je bil domači zvezdnik in prvi strelec lige Kevin Durant s 33 točkami in 13 skoki. Zanj je to že sedma tekma v tej sezoni, na kateri je presegel mejo 30 točk in 10 skokov. Dobro se je odrezal tudi Reggie Jackson, ki nastopa namesto poškodovanega Russella Westbrooka. Dosegel je 16 točk in osem podaj. Na drugi strani je prvi zvezdnik Houstona Dwight Howard zbral komaj devet točk.

San Antonio ima tekmo več kot Oklahoma in zmago manj. Sinoči je šele v zadnji četrtini (31:17) strl odpor Sacramenta. Manu Ginobili je dosegel 28 točk, Tony Parker jih je dodal 22, Tim Duncan pa je imel 17 točk in 13 skokov. Na drugi strani je DeMarcus Cousins zbral 29 točk in 14 skokov.

Gneča je tudi na dnu razpredelnice. Najslabša ekipa lige je Milwaukee (6-24), nato pa imajo štiri moštva po devet zmag - New York, Philadelphia, Utah in Sacramento.

Od njih je prav sinoči pobegnil Orlando, ki je v Atlanti vpisal deseto zmago v sezoni, priključila pa se jim je Philadelphia, ki je v gosteh presenetila Lakers. Ti so vpisali peto zaporedno ničlo, Philadelphia pa je zmagala šele prvič na zadnjih trinajstih gostovanjih. Pri zmagovalcih sta izstopala Thaddeus Young s 25 točkami in Evan Turner z 22 točkami, pri domačih pa je največ točk dosegel Nick Young (26).