Phoenix je gostil ekipo Golden State Warriors, ki je slavila s 111:107. Najbolj razpoloženi igralec tekme je bil Dragić, ki je v 43 minutah pod obročema v statistiko vpisal 32 točk, 2 skoka, 3 podaje in ukradeno žogo. Dragić je z 32 točkami izenačil svoj najboljši dosežek v ligi NBA. Orlando Magic je igral v gosteh pri Chicago Bulls in izgubil s 86:87. Prvi strelec tekme je bil Udrih, ki je 27 točkam v 36 minutah na parketu dodal še 5 skokov, 7 podaj in 2 ukradeni žogi.

Kljub zelo dobrima dosežkoma obeh Slovencev v ligi NBA pa njuni moštvi nadaljujeta niz porazov. Phoenix je vpisal še osmi zaporedni poraz. Dragić je imel met iz igre 8:9, dosegel je tri trojke (3:4), 21 točk je vpisal že v prvem polčasu. Udrih je imel met iz igre 7:12, dosegel je tri trojke (3:5). Orlando Magic je sicer še 12. izgubil v zadnjih 13 tekmah.

Nova zmaga New York Knicks

V Madison Square Gardnu je blestel Carmelo Anthony, ki je prispeval 41 točk za novo zmago New York Knicks, ki so bili v vseh pogledih igre boljši od Milwaukee Buck (101:83). Anthony je na tretji tekmi zapored dosegel več kot 40 točk, kar mu je uspelo šele kot drugemu igralcu kratkohlačnikov po Bernardu Kingu iz leta 1984. »To, kar počne Melo, je noro. Neverjetno,« je Anthonyja pohvalil branilec Bucks Brandon Jennings said.

Moštvo Knicks je sicer slavilo zmago 11. zapored. Pod obročema se je dobro znašel tudi JR Smith, ki je za zmago prispeval 30 točk in 10 skokov. Ob polčasu so počastili pomembno 40. obletnico, ko je moštvo iz sezone 1972/73, v katerem se je trlo kasnejših stanovalcev hrama slavnih, kot denimo Willis Reed, Walt Frazier, Earl Monroe, Jerry Lucas, Bill Bradley in Phil Jackson, postalo prvak lige NBA. »Za nami je poseben večer, ko so se nam pridružile vse te legende. Počutil sem se kot otrok v trgovini s sladkarijami. Ti fantje so postavili temelje, na katerih gradimo danes,« je bil vzhičen trener kratkohlačnikov Mike Woodson.

Odlični Oklahoma City Thunder

Sijajne predstave kaže tudi moštvo Oklahoma City Thunder, ki se je po zmagi nad Indiana Pacers (97:75) na vrhu zahodne konference izenačila s San Antoniem. Kevin Durant je prispeval 34 točk, Russell Westbrook pa jih jih dodal 24. Oklahoma in San Antonio imata po 56 zmag in 20 porazov za prvo mesto na Zahodu. Los Angeles Lakers je v domači dvorani s 86:84 ugnal ekipo Memphis Grizzlies. S 24 točkami je bil najboljši strelec Kobe Bryant, jezerniki ostajajo na osmem mestu zahodne konference. Najboljša ekipa lige Miami Heat, v postavi ni bilo LeBrona Jamesa, Dwyana Wada in Raya Allena, je z 89:79 ugnala Charlotte Bobcats.