Kot poročajo hrvaški in srbski mediji, je Radojičić v najstniških letih nastopal za Crveno zvezdo, številni košarkarski strokovnjaki pa so mu napovedovali celo kariero v ligi NBA. Kasneje ga je pot vodila v Budučnost, špansko Gran Canario, nastopal pa je tudi na Cipru, v Siriji in na Češkem. A kot kaže, je bilo košarkarju pri 27 letih znojenja pod košem dovolj, zato je športne copate obesil na klin in se posvetil kriminalu.

Radojičić se je tako skupaj s šest let mlajšim prijateljem odpravil v Peru, od koder bi moral v Evropo pretihotapiti droge. To je storil tako, da je pogoltnil 23 kapsul, v katerih je bilo po 10 gramov kokaina, nato pa skušal odpotovati proti Amsterdamu. Vendar pa se mu je načrt pošteno izjalovil. Na letališču je namreč začutil močne trebušne bolečine, kar so cariniki nemudoma opazili in posumili, da bi mladenič utegnil biti tako imenovana »tovorna mula« za tihotapljenje droge.

Tako Radojjičić kot njegov prijatelj sta bila aretirana in obtožena tihotapljenja droge v vrednosti 150 tisoč evrov, zaradi česar jima sedaj grozi do osem let zapora.