Košarkarji Miamija, ki iz tekme v tekmo prestavljajo klubski mejnik, se vse bolj približujejo tudi absolutnemu rekordu v ligi NBA o neporaženosti v eni sezoni. Od izenačenja rekorda lige, ki so ga v sezoni 1971/72 postavili legendarni Los Angeles Lakers, so oddaljeni le še osem tekem. LeBron James je vpisal 29 točk, Dwyane Wade pa jih je dodal 19 za novo zmago "vročice". Miami, najboljše moštvo lige in vodilna ekipa vzhoda, si je sicer že zagotovil končnico in vodilno mesto v jugovzhodni skupini.

Kandidata za slovensko košarkarsko reprezentanco, Goran Dragić in Beno Udrih, sta s svojima moštvoma v ligi NBA znova izgubila in to pod domačimi obroči. Phoenix Suns je na domačem parketu priznal premoč ekipi Minnesota Timberwolves s 86:117, košarkarji Orlando Magic pa niso bili kos razpoloženi ekipi Oklahoma City Thunder (89:97). Goran Dragić je za Phoenix vpisal dvojni dvojček s 13 točkami in 10 podajami, igral je 33 minut, v tem času pa je vpisal še štiri skoke Beno Udrih pa je v 36 minutah igre za Orlando prispeval 13 točk, tri skoke, pet podaj in dve ukradeni žogi.

San Antonio Spurs, za katere je znova po poškodbi zaigral Tony Parker (22 točk), je po podaljšku premagal Utah Jazz s 104:97, Los Angeles Lakers pa je izgubil v domači dvorani Staples Center proti Washington Wizards s 100:103. V postavi jezernikov je bil znova Kobe Bryant, ki je zaradi zvina gležnja izpustil zadnji dve tekmi. Bryant je vpisal 21 točk in 11 podaj.