LeBron James je k zmagi Miamija prispeval 31 točk, toliko sta jih dosegla tudi Marcin Gortat in John Wall za Washington, tri več pa DeMar DeRozan za Toronto.

Junak večera pa je bil John Wall, ki je za zmago ekipe iz ameriške prestolnice dosegel 31 točk, imel devet podaj in par ključnih ukradenih žog v tretjem podaljšku. Poljak Gortat je ob posebnem strelskem rekordu v NBA ujel še 12 žog, obenem je s košem pet sekund pred koncem izsilil tretji podaljšek. Nato je minuto in 56 sekund pred koncem s tremi točkami znova izenačil (127:127). Wall je nato prvič ukradel žogo Greivisu Vasquezu za podajo do Trevorja Arize, le nekaj trenutkov pozneje pa je znova odvzel žogo Arizi za povišanje vodstva.

LeBron James je s črno karbonsko masko, za zaščito poškodovanega nosu, zgrešil le šest od 19 poskusov, Dwyane Wade pa je dodal 23 točk za šesto zaporedno zmago Miamija. Carmelo Anthony (29 točk) je bil najboljši strelec gostov iz New Yorka, ki so izgubili desetič na zadnjih 12 tekmah. V dvoboju med najboljšo in najslabšo ekipo lige pa je bil izid veliko bolj tesen, kot bi bilo pričakovati glede na stanje na lestvici, saj je je Indiana Pacerse s petimi točkami razlike ugnala Milwaukee, ki ima 11 zmag in 46 porazov, Indiana pa pa 44 zmag in 13 porazov.