MZT je v ligi Aba v soboto proti Ciboni doma vodil že za 26 točk, a so na koncu zmago vseeno slavili gostje iz Zagreba, ki so zmagali s 93:88. Boleč poraz je bil usoden za trenerja Vukoičića, ki je sicer na klopi skopskega kluba zamenjal Aleša Pipana. Vukočić je moštvo na desetih tekmah popeljal do štirih zmag, med drugimi je ugnal tudi oba slovenska kluba Union Olimpijo in Krko, sedaj pa bo mesto kot kaže prepustil drugemu slovenskemu strokovnjaku.

Makedonski mediji namreč poročajo, da do že danes v Skopje pripotoval Zoran Martič, ki naj bi postal novi trener kluba MZT, prvič pa naj bi trening svoje nove ekipe vodil že nocoj. Martič je odhod v Skopje potrdil tudi za Šport TV, s katerim je v zadnjem času sodeloval kot strokovni komentator košarkarskih tekem.

Martič je bil v karieri trener slovenskih klubov Slovana, Zlatoroga in Heliosa, v tujini pa je vodil črnogorsko Budućnost, ciprski Apoel, madžarski Kormend in ukrajinski Himik. Bil je tudi selektor slovenskih reprezentanc do 20 in 22 let, s katerima je na evropskih prvenstvih osvojil zlato in srebrno medaljo.