Barcelona je dosegla sedmo zaporedno zmago v najmočnejšem klubskem evropskem tekmovanju in je edina neporažena ekipa v tem tekmovanju, njena zadnja žrtev pa je bil litovski Lietuvos Rytas. Katalonska zasedba je slavila z 90:66, Lorbek pa je v 22:46 minute dosegel 11 točk, skok in podajo. Najbolj učinkovit igralec je bil Juan Carlos Navarro s 24 točkami.

Unicaja Malaga je s šestimi zmagami in porazom zadržala prvo mesto v skupini B, v svoji zadnji tekmi pa je na domačem igrišču brez posebnih težav opravila s poljsko ekipo Asecco Prokom in zmagala s 63:48. Najboljši strelec domače zasedbe je bil Kosta Perović z 12 točkami, Zoran Dragić pa je v 15:43 minute prispeval osem točk in štiri skoke.

Na parket je stopil tudi Saša Vujačić, njegov Anadolu Efes pa je v Pireju klonil s 53:75. V grški ekipi je blestel Kostas Papanikolau s 17 točkami, v turški pa je bil strelsko najbolj učinkovit Jamon-Alfred Lucas s 15 točkami. Vujačić je na igrišču preživel slabih 26 minut, v tem času pa je zbral osem točk (met iz igre 2/9), štiri skoke in podajo.

Union Olimpija je včeraj gostovala v Crigradu, kjer je doživela pravi potop. Fenerbahče je v zadnji četrtini vodil že za 27 točk, na koncu pa je bil rezultat 85:68 za Turke.

Drevi bodo v evroligi nastopili še trije slovenski košarkarji: Mirza Begić (Real Madrid), Gašper Vidmar (Bešiktaš) in Boštjan Nachbar (Brose Baskets).