Russell Westbrook je za zmago Oklahome dosegel 27 točk, Kevin Durant pa 25. Derek Fisher je dodal 17 točk, od tega je zadel pet trojk. Za ostroge sta Tim Duncan in Kawhi Leonard dosegla po 24 točk. San Antonio je na tekmi ostal brez francoskega zvezdnika Tonyja Parkerja, ki je parket po 25 minutah zapustil s poškodbo golenice, ko je dosegel zgolj dve točki. Spurs so znova igrali brez poškodovanega Manuja Ginobilija.

"Videli bomo, kaj bo. Pogovoril se bom z zdravnikom in Popom (trenerjem Greggom Popovichem) in poskusili bomo poiskati najboljšo rešitev. Najbolj pomembno je, da ostanem zdrav ter sem stoodstotno pripravljen za končnico," je po tekmi dejal Parker.

Na preostalih dveh tekmah je Brooklyn Nets na domačem parketu izgubil proti Chicago Bulls z 90:92, Denver Nuggets pa je bil na domačem terenu boljši od ekipe Dallas Mavericks s 95:94. Denver je niz domačih zmag podaljšal na 19. Tekmo je s polaganjem 2,8 sekunde pred koncem odločil Andre Iguodala. Ekipa Nuggets je ostala brez Danila Gallinarija, ki so ga po poškodbi kolena z igrišča morali odpeljati v vozičku, dvorano pa je zapustil z berglami. Zdaj ga čaka pregled z magnetno resonanco.