V dresu Brooklyn Nets se je najbolj izkazal Brook Lopez s 23 točkami, 22 točk in deset asistenc pa je dosegel Deron Williams. Pri jezernikih je blestel Dwight Howard s 23 točkami, 15 skoki, štirimi blokadami in tremi podajami. Kobe Bryant je dosegel 25 točk, vsak po 17 pa sta jih prispevala Pau Gasol in Metta World Peace.

Carmelo Anthony je za zmago New Yorka prispeval 29 točk. Raymond Felton in J.R. Smith sta dodala vsak po 15 točk, Felton pa je vse točke dosegel z meti za tri točke. Knicks so sicer dosegli kar 14 trojk. Dobro se je pri kratkohlačnikih odrezal tudi Tyson Chandler, ki je v statistiko vpisal 12 skokov in sedem točk, New York pa je slavil drugo zaporedno zmago. Pri New Orleansu je bil prvi strelec Ryan Anderson s 15 točkami.

Še naprej v letošnji sezoni blesti Anthony, ki povprečno dosega 24,2 točke na tekmo. Poln hvale na njegov račun je bil po tekmi Chandler: "Igramo najboljšo košarko v ligi in to zaradi njega. Igra povsod, na obeh straneh. Moral bi biti na vrhu v igri za MVP."

Philadelphia je slavila po zaslugi Jasona Richardsona, ki je tekmo končal pri 21 točkah, (od tega jih je šest dosegel v zaključku zadnje četrtine) in Nicka Younga, ki je tekmo končal s 23 točkami. Jrue Holiday je dodal 19 točk in 12 podaj, Thad Young pa se je ustavil pri 18 točkah. Pri Raptors je bil najuspešnejši DeMar DeRozan s 24 točkami, dve manj je dosegel .