BasketPartyBus bo prinašal košarkarsko zabavo in ogreval navijače s številnimi košarkarskimi animacijami ter urbano glasbeno zabavo.

Nadaljevanje večkrat nagrajenih sponzorskih zgodb

»V tujini večkrat nagrajeno sponzorsko zgodbo tovornjakov na evropskem prvenstvu v Litvi leta 2011 in lansko leto na olimpijskih igrah v Londonu, ki sta jo ustvarili Pivovarna Laško in Pivovarna Union ter s tem razveselila slovenske navijače na velikih tekmovanjih v tujini, smo se odločili s košarkarsko-zabavnim avtobusom prenesti tudi na domač teren. Ljubiteljem košarke in urbane glasbe želimo ponuditi kakovostno zabavo ter košarkarske vsebine, ki jih bomo ustvarjali med našo potjo po Sloveniji in v nekaterih krajih sosednjih držav v regiji,« je povedal Jernej Smisl, vodja korporativnega marketinga in odnosov z javnostmi Skupine Laško.

Maljkoviću in strokovnemu štabu se je pridružil 6 Pack Čukur

V promocijske namene akcije BasketPartyBus je bil posnet zabaven videospot, v katerem poleg selektorja slovenske košarkarske reprezentance Božidarja Maljkovića nastopajo trije člani slovenske reprezentance, in sicer Boštjan Nachbar, Zoran Dragić in Luka Lapornik. Njihov »party« trener je postal velenjski raper Boštjan »6 Pack« Čukur. Pod njegovo taktirko morajo fantje oštevilčiti 2013 majic, »rapati« in se zabavati, kot se to za BasketPartyBus spodobi.

Ekskluzivna akcija 2013 košev

Na dogodkih v Sloveniji bo akcija »2013 košev« rdeča nit animacije košarkarskih navdušencev. Pomerili se bodo lahko v metanju na koš z določene razdalje ter osvojili unikatne majice. Te so lastnoročno oštevilčili igralci slovenske košarkarske reprezentance, na 13 naključno izbranih in oštevilčenih pa so se tudi podpisali. Torej, prav vsak, ki bo v prvem poizkusu zadel koš, bo prejel majico, ki jo je oštevilčil eden od naših košarkarskih junakov, 13 srečnežev, ki bodo zadeli majice s podpisi vseh članov slovenske reprezentance, pa še po dve vstopnici za ogled tekem a septembrskem EP, med katerimi so tudi vstopnice za tekme slovenske reprezentance in zaključni del prvenstva.

Na vseh dogodkih bo poskrbljeno tudi za glasbene poslastice, na nekaterih kar s pravo Sladico. Nastopali bodo namreč DJ Zeds (Sladica) ter RootsinSession Sounds, sinonim za najbolj izpiljeno ter urbano soul, funk, disco in r'n'b zabavo ter legendarni 6 Pack Čukur in hip-hop ekipa Velebor.