Poleg standardnih tekem bo ob 17.15 na sporedu tekma legend, ki jih bosta vodila selektorja reprezentanc Srečko Katanec in Jure Zdovc. Med košarkarji so prijavljeni Primož Brezec, Jaka Daneu, Slavko Duščak, Dušan Hauptman, Roman Horvat, Walter Jeklin, Ivica Jurković, Slavko Kotnik, Mario Kraljević, Marko Milič, Rašo Nesterović, Matjaž Smodiš in Rado Trifunović, na drugi strani pa so Mile Ačimović, Aleš Čeh, Sabastijan Cimerotić, Mladen Dabanović, Marinko Galič, Amir Karić, Ilija Kitić, Igor Lazić, Milan Osterc, Miran Pavlin, Ermin Raković, Mladen Rudonja, Marko Simeunovič in Sašo Udovič.

Na predstavitvi dogodka sta tako Marko Milič kot Sašo Udovič pozdravila zamisel košarkarske zveze. "Sem govoril z nekaterimi bivšimi soigralci in vsi se že veselijo tekme. Zagotovo bo zanimivo in zabavno. Gre za hvalevredno potezo košarkarske zveze, ki se ji bomo nogometaši zagotovo oddolžili z nečim podobnim. Vsekakor je to dokaz več, da šport združuje," je dejal Udovič.

Spektakla se bodo seveda z veseljem udeležili tudi košarkarji. Njihov predstavnik Marko Milič jih poziva k zavzeti predstavi, saj, kot pravi, nikoli ne veš, kaj ti bo pripravil tekmec. "Bo zanimivo, pričakujem pa tudi precej gledalcev, saj gre verjetno za najbolj priljubljeni reprezentanci v Sloveniji, ki sta navijačem v preteklosti ponudili veliko nepozabnih trenutkov," pravi Milič.

Glasovanje prek interneta bo tako letos dvojno. Športni navdušenci bodo lahko izbirali po enega košarkarskega in enega nogometnega kapetana, ki bosta nato izbrala ekipi po sistemu košarkar-nogometaš-košarkar. Drugo glasovanje bo potekalo za najljubši peterki lige Telemach ter dva trenerja.

Prireditev All Stars se bo v Stožicah začela ob 10.30, ko je na sporedu tekma fantov do 13 let. Nato sledi srečanje do 15 let, kasneje pa še predstavitvi kandidatov za reprezentanci do 18 in 20 let. Vstop na tekme mlajših kategorij bo brezplačen, za tekmi legend ter igralcev lige Telemach pa bo veljala enotna vstopnica po ceni od 6 do 10 evrov.