Pri poražencih sta prednjačila zvezdnika Kevin Durant s 34 in Russell Westbrook s 36 točkami, pri zmagovalcih, ki so sedmi na zahodu, pa je Gerald Green končal pri zanj rekordnih 41 točkah.

Ta je prišel v NBA neposredno iz srednje šole. Imeli so ga za zelo nadarjenega, česar pa mu v prvih sedmih sezonah ni uspelo upravičiti. Šele v svojem sedmem moštvu kaže, da je našel svoje mesto. Green je v tretji četrtini dosegel kar 25 od svojih 41 točk ter pomagal soncem izničiti zaostanek 16 točk.

"V tej ligi nisem napravil še ničesar. Vsak dan prihajam na trening ali tekmo z željo, da se dokažem," je dejal Green. Kljub temu pa je bil eden odločilnih mož Dragić, ki je dosegel šest od zadnjih 12 Phoenixovih točk na tekmi.

Visok poraz so doživeli branilci naslova iz Miamija, v San Antoniu so slavile domače ostroge kar s 111:87, prvi mož pa je bil Tim Duncan s 23 točkami in 11 skoki.

Tekma med losangeleškima ekipama Lakers in Clippers se je končala v korist slednjih, ki so zmagali kar s 142:94. Clippers očitno posebej uživajo pri razbijanju mestnih tekmecev, ki so bili desetletja "glavni v mestu".

Zadnji dve tekmi proti njim so dobili s skupno razliko kar 84 točk. Pri Clippers sta blestela Darren Collison s 24 točkami in Blake Griffin z 20 točkami, 11 skoki in sedmimi podajami.