S tem je Dragić pomagal Phoenixu prekiniti črn niz, saj so domači košarkarji prišli do prve zmage v zadnjih osmih tekmah. "Lahko razkrijem, da sem ob zadnjem napadu improviziral. Odigral sem 'pick and roll' in se odločil vreči na koš," je o odločilnem košu na tekmi dejal junak večera Dragić. "Na zadnje sem zgrešil enostaven met na tekmi proti Dallasu, tako da sem si tokrat rekel, da tega pa enostavno moram zadeti," je dodal slovenski košarkar, ki je v 33 minutah na parketu k zmagi prispeval 12 točk, pet skokov in osem podaj.

Shannon Brown in Jared Dudley sta vsak k zmagi, prvi za Phoenix po 27. novembru, dodala po 15 točk. "Do sedaj nam ni prav nič uspevalo, saj smo izgubljali vse, kar se je izgubiti dalo. Skoraj smo že pozabili, kako se počutiš ob zmagi. Zdaj upam, da bomo preobrnili trend," je dejal Dudley.

Pri gostih iz Memphisa, ki so prvič v sezoni izgubili dve tekmi zapored, je Rudy Gay dosegel 21 točk in 11 skokov, Zach Randolph pa je dodal 18 točk in deset skokov.

Milwaukee Bucks so doma gostili Sacramento Kings in slavili zmago z 98:85. Brandon Jennings je dosegel 19 točk, Monta Ellis pa 17 točk in 11 podaj. Slovenski košarkar Beno Udrih zaradi zvina gležnja za Milwaukee še ni zaigral. Ersan Ilyasova je k zmagi dodal 16 točk in 14 skokov, Luc Richard Mbah a Moute pa je v svojem prvem nastopu to sezono zbral 17 točk. Po 20 tekmah ima Milwaukee najboljši start v sezono vse od 2005/06.

Pri gostih iz Sacramenta, ki so morali tekmo odigrati brez suspendiranega centra DeMarcusa Cousinsa, je Tyreke Evans dosegel 17 točk, John Salmons pa 16.