Starejši od bratov Dragić je bil na tokratni tekmi proti Indiani znova v vrhunski formi, njegovi koši so deževali kot za stavo. Medtem ko njegovega brata Zorana ni bilo v postavi, je sam prevzel niti igre v svoje roke in Indiani nasul 34 točk. Poleg tega mu je izdatno pomagal še Eric Bledsoe, ki je dodal 27 točk. "Če skupaj zaigrata dva tako odlična branilca, potem se je težko zoperstaviti takšni ekipi. Sta izredno hitra, če ne paziš, znata to kaznovati," je po tekmi dejal trener Indiane Frank Vogel.

Goran Dragić je začel suvereno že od prve minute in z 22 točkami izenačil svoj rekord po doseženih koših v prvem polčasu, nato se je priključil še Bledsoe, ki je v drugem polčasu dosegel 21 točk. Dragić je med drugim zadel tudi pet od šestih metov za tri točke, Bledsoe pa je dodal še sedem podaj. Gerald Green in Markieff Morris sta za Phoenix dodala po 15 točk. "V zadnjih dneh smo se veliko pogovarjali in igralci so spet pokazali svoje navdušenje za igro. Pokazali so tudi veliko energije in mislim, da so igrali s srcem," je po tekmi dejal trener Phoenixa Jeff Hornacek. Za Indiano je bil s 17 točkami najboljši C.J. Miles.

Oklahoma City Thunder so znova zaigrali v polni postavi, saj se je na parket po poškodbi vrnil MVP lige Kevin Durant. Ta si je v tekmah pred sezono zlomil desno nogo in tokrat debitiral v novi sezoni. A čeprav je ob debiju dosegel kar 27 točk, je morala Oklahoma s 104:112 priznati premoč gostiteljem iz New Orleansa. Pri teh je bil s 30 točkami najbolj razpoložen Tyreke Evans, Anthony Davis jih je dodal še 25, Ryan Anderson pa 23.

V preostalih tekmah so New York Knicks s 93:98 izgubili proti Brooklyn Nets, Detroit Pistons s 96:106 proti Los Angeles Lakers, Sacramento Kings proti Toronto Raptors s 109:117, Denver Nuggets pa proti Portland Trail Blazers s 103:105. Atlanta Hawks so s 109:105 premagali Boston Celtics, Cleveland Cavaliers so s 111:108 ugnali Milwaukee Bucks, Golden State Warriors so Orlando Magic premagali z 98:97, Chicago Bulls pa so morali po podaljšku s 129:132 le priznati premoč gostujočim Dallas Mavericks.

Memphis Grizzlies z Benom Udrihom bodo drevi gostovali pri Houston Rockets.