Zoran Dragić je tokrat sedel na klopi Phoenixa, a edini ni dobil priložnosti za igro. Sicer pa so gostje iz Arizone do zmage spet prišli po zaslugi igre s tremi branilci. Ob Dragiću sta se izkazala tudi Eric Bledsoe, ki je 20 od svojih 22 točk dosegel v drugem polčasu, zbral pa je še po osem skokov in podaj, ter Isaiah Thomas. Ta je prispeval 15 točk za šesto zaporedno zmago Phoenixa, ki je na osmem mestu zahodne konference.

"Imajo enega branilca na levi, enega na desni strani in enega v sredini. Vseh ne moreš pokrivati," je priznal prvi zvezdnik Los Angelesa Kobe Bryant, ki se je vrnil po treh tekmah odsotnosti in dosegel zanj skromnih deset točk, ob tem pa zbral osem skokov in sedem podaj. Jezerniki so sicer dve minuti pred koncem zaostajali zgolj za točko, a sta Markieff Morris in P.J. Tucker poskrbela za izdatnejše vodstvo gostov, ki so tekmo odločili s prostimi meti Thomasa in Bledsoeja.

Na drugih tekmah je Cleveland doma izgubil proti Detroitu z 80:103, Andre Drummond je za zmagovalce, ki so zadeli zanje rekordnih 17 trojk, prispeval 16 točk in 17 skokov, teksaški dvoboj San Antonia (Danny Green je bil najboljši strelec s 24 točkami) in Houstona (James Harden je prispeval 28 točk, Dwight Howard pa 24 točk in 17 skokov) je dobil prvi s 110:106, Dallas pa je po zaslugi 30 točk Dirka Nowitzkija ugnal Oklahoma City s 112:107.

Portland, druga najboljša ekipa lige, je brez večjih težav odpravil New York Knicks s 101:79, Wesley Matthews je prispeval 28 točk, od tega šest trojk (skupaj jih je zadel že 106 v sezoni in je vodilni v tem pogledu), Toronto, najboljše moštvo vzhodne konference, pa je zmagal v Denverju s 116:102. Kyle Lowry je dosegel 30 točk in imel 11 podaj, Louis Williams pa je zbral 31 točk za zmagovalce.