Kljub temu, da Goran Dragić ni uvrščen na glavno tekmo zvezd, ki bo potekala 16. februarja v New Orleansu, pa bo tam vseeno prisoten. V soboto, 15. februarja, okoli dveh ponoči po slovenskem času, bo namreč nastopal v tekmovanju skills challenge, ki ga je lani osvojil košarkar Portlanda Damian Lillard. Najboljši čas v tekmovanju, v katerem so zaigrali tudi Jason Kidd, Steve Nash, Derrick Rose, Tony Parker in ostali, ima Deron Williams iz leta 2008 (25,5 sekunde).

Skills challenge je tekmovanje branilcev, v katerem mora vsak košarkar najprej zadeti polaganje, nato voditi žogo med postavljenimi ovirami, dvakrat žogo s podajo vreči v postavljeno luknjo (kar po drugem metu ponovi enkrat), zadeti met z vrha rakete, znova »odslalomirati« mimo postavljenih ovir in zaključiti s polaganjem.

Dragić bo tako za Benom Udrihom drugi Slovenec, ki bo del all star vikenda, saj je ta na tekmi novincev proti igralcem, ki v NBA igrajo drugo leto, zaigral v sezoni 2004/05. Dragić s Phoenixom trenutno zaseda sedmo mesto v zahodni konferenci, v povprečju pa dosega 20,1 točke, 3,6 skoka in 6 podaj na tekmo.