Za Sonca je več točk kot Dragić dosegel le en igralec. Marcin Gortat se je ustavil pri 18 točkah, 16 pa jih je dodal Jared Dudley. Pri strelec tekme je bil sicer igralec Utaha Al Jefferson z 21 točkami. "Tako moramo igrati. Prišli smo na igrišče, dali vse od sebe in dobre stvari se dogajajo," je bil po tekmi zadovoljen Paul Millsap, z 19 točkami drugi strelec Utaha.

"Ne vem, kaj se je zgodilo. Druga peterka ni dobro prenašala žoge, žoga ni dobro krožila. Metali so težke mete. Ko igraš, da ne pogledaš dobro, mečeš preko rok, imaš nizek odstotek metov," je po tekmi povedal slovenski reprezentant Dragić. "Mislim, da je bila prva četrtina najboljša, ki smo jo odigrali v celi sezoni. Toda zadnje tri so bile slabe," pa je dodal trener Sonc Alvin Gentry.

Udrih je poleg 11 točk v statistiko dodal štiri skoke in štiri ukradene žoge. Najučinkovitejši pri Bucks je bil Brandon Jennings s 16 točkami. Na drugi strani je pri Houstonu James Harden dosegel 29 točk, Carlos Delfino, ki je v igro vstopil s klopi, pa 22 točk.

Rakete so na krilih Hardna prišle do desete zmage na zadnjih 13 tekmah. Milwaukee je v drugi četrtini vodil za 18 točk, v tretji četrtini pa je Houston nasprotnike povsem nadigral, dobil četrtino s 30:14 in na začetku zadnjega dela tekme vodil s 77:72. Če so bili po tekmi zadovoljni v taboru Houstona, kjer je trener Kevin McHale hvalil igro svojih varovancev v tretji četrtini, pa so bili manj zadovoljni na drugi strani. "Kaže, da nismo bili osredotočeni, ko smo prišli iz slačilnice. Imeli smo veliko težav. Dogajalo se je hitro," je bil po tekmi razočaran trener Bucks Scott Skiles.

V Los Angelesu sta se pomerila mestna tekmeca. Na koncu so se Clippers veselili zmage s 107:102, čeprav je pri Lakers znova blestel Kobe Bryant, ki se je ustavil pri 38 točkah. Osem točk manj je na drugi strani dosegel Chris Paul, ki je strelskemu izkupičku dodal še 13 podaj in šest skokov.

Brooklyn Nets so po dveh podaljških s 115:113 premagali Washington Wizards, junak tekme pa je bil Joe Johnson, ki je zadel met za zmago. Brook Lopez je sicer dosegel 27 točk in 13 skokov, Deron Williams je uspehu Nets dodal 24 točk in deset podaj, na drugi strani pa je Bradley Beal dosegel rekord kariere s 24 točkami, Jordan Crawford je dosegel točko manj.

Oklahoma City je prišla do nove zmage, tokrat je s 109:85 porazila Philadelphio. Blestela sta Russell Westbrook s 27 točkami in Kevin Durant s 26. Branilci naslova lige NBA, košarkarji Miami Heat, so izgubili obračun s Chicago Bulls (89:96). Vročica je klonila kljub razpoloženima LeBronu Jamesu (30 točk) in Dwyanu Wadu (22).

Cleveland je s 106:104 premagal Charlotte, Boston je dobil obračun proti Indianu s 94:75, Detroit je s 85:84 slavil proti Atlanti, Portland s 86:84 proti Memphisu, do zmage s 105:96 pa je prišel še Sacramento, ki je porazil Toronto.