Slovenska igralca nista bila strelsko najbolj razpoložena. Dragić je na parketu preživel skoraj 41 minut, v katerih je dosegel zanj skromnih deset točk ob slabem metu iz igre 4:14. Je pa imel zato sedem podaj, štiri skoke in tri izgubljene žoge.

Junak srečanja v Phoenixu je bil poljski reprezentant Marcin Gortat, ki je najprej trinajst sekund pred koncem rednega dela izsilil podaljšek, nato pa dosegel še odločilni koš v podaljšku. Gostje so imeli zadnji napad za zmago, Aleksej Šved celo odprt met na koš, vendar žoga ni hotela skozi obroč.

Pri Phoenixu je imelo kar šest igralcev dvomestno število točk. Po deset sta jih ob Dragiću dosegla Luis Scola in Jermaine O'Neal, ki je zbral še 13 skokov, po štirinajst pa so jih zabeležili Gortat, Wesley Johnson in Markieff Morris.

Beno Udrih je za Orlando igral skoraj 27 minut, imel kar devet podaj, ob metu iz igre 2:6 pa je dosegel štiri točke. Orlando je tako prekinil najdaljši klubski negativni niz na gostovanjih v zadnjih desetih letih. Odlično partijo je imel črnogorski center Nikola Vučević, ki je ob 12 točkah ujel 19 odbitih žog. Ob njem sta po 16 točk dosegla še Arron Afflalo in Tobias Harris.

Najbolj zanimiva tekma večera je bila Miami Heat - Sacramento Kings, ki se je končala šele po dveh podaljških. Prvaki so tako zabeležili dvanajsto zaporedno zmago oziroma sedemnajsto v zadnjih 19 tekmah in se hitro približujejo klubskemu rekordu. Ključna igralca sta bila LeBron James s 40 točkami od tega enajstimi v drugem podaljšku ter rekordom kariere s 16 podajami ter Dwyane Wade, ki je zbral 39 točk.