Za sršene je Greivis Vasquez dosegel 19 točk, Al-Faroug Aminu pa je prispeval 16 točk in 11 skokov. Pri soncih sta bila najbolj razpoložena Marcin Gortat in Jared Dudley, ki sta se ustavila pri 14 točkah.

Sršeni so dobrih sedem minut pred koncem tretje četrtine zaostajali za točko (60:61), s štirimi zaporednimi točkami Ryana Andersona pa so prišli v vodstvo. Po delnem izidu 13:2 so povedli s 73:63, takšne prednosti pa do konca tekme niso zapravili.

Nerazpoloženi Phoenix tudi pod vodstvom novega trenerja Lindseyja Hunterja ne prihaja do zmag. "Težak, težak poraz za nas. Iz tekme ne morem potegniti veliko pozitivnih stvari. Kot sem rekel, sem brez vzpodbude, a jo hkrati še imam, ker vem, v katero smer gremo in verjamem, da bomo to dosegli," je še vedno optimistično razpoložen Hunter, ki Suns vodi od 20. januarja, v tem času pa je prišel do štirih zmag in petih porazov.

V Salt Lake Cityju je domači Utah porazil Milwaukee, med najbolj zaslužnimi za zmago pa sta bila Paul Millsap in Al Jefferson, oba sta dosegla po 19 točk, Enes Kanter pa je prispeval 17 točk, ob tem pa še petkrat blokiral met. Pri Bucks sta Ersan Ilyasova in Brandon Jennigs dosegla vsak po 17 točk.

Pri Milwaukeeju, ki je je metal 35,4-odstotno uspešno, zadel je le šest metov za tri točke, ni bil razpoložen niti Mike Dunleavy, ki je v letošnji sezoni eden boljših posameznikov Bucks. "Nisem mogel spraviti žoge v koš," je dejal Dunleavy, ki poraza ni želel opravičevati v poškodbah: "Moraš se spopasti s tem med sezono. Ni izgovora."

San Antonio Spurs je prišel še do 11. zaporedne zmage, zadnja žrtev ostrog je bila Minnesota, ki je klonila s 94:104. Pri zmagovalnem moštvu je blestel Tony Parker, ki se je ustavil pri 31 točkah in osmih podajah, Danny Green pa je z 28 točkami dosegel rekord kariere, ob tem je zadel kar osem metov za tri točke.

Miami Heat, branilec naslova v ligi NBA, je s 114:108 premagal Houston Rockets, odlično tekmo pa so odigrali trije igralce. Pri Miamiju je LeBron James dosegel 32 točk, točko manj pa Dwyane Wade. Še učinkovitejši je bil James Harden, ki je za Houston dosegel 36 točk, 12 skokov in sedem podaj.

Oklahoma City je s 119:98 premagala Golden State, Boston je z 99:95 na gostovanju premagal Toronto, Philadelphia 76ers je doma izgubila s 69:88 proti Indiani, Washington je s 106:96 presenetil New York, Orlando je doživel poraz proti Los Angeles Clippers s 76:86. Cleveland je prišel do visoke zmage proti Charlotte s 122:95, Atlanta je s 103:92 ugnala Memphis, Detroit je moral priznati premoč Brooklynu z 90:93, Dallas pa je s 105:99 premagal Portland.