Milwaukee je ustavila razigrana dvojica Dwight Howard in Kobe Bryant, ki sta skupaj zbrala 62 točk ter drugič zbrala vsak vsaj 30 točk. Howard je v statistiko vpisal 31 točk, 16 skokov in štiri blokade, Bryant pa je prav tako vknjižil 31 točk. Jezerniki so se tako po črnem nizu vendarle veselili druge zmage zapored, košarkarji Bucks pa so izgubili drugič v zadnjih petih tekmah. Najbolj razigran pri gostih je bil Monta Ellis s 17 točkami.

Drugo moštvo lige in vodilno pacifiške skupine Los Angeles Clippers, ki je še vedno brez poškodovanega glavnega organizatorja igre Chrisa Paula, je zmagalo v gosteh pri Houston Rockets s 117:109, kar je bila njihova 30. zmaga v sezoni. Najbolj razpoložen je bil "rezervist" Jamal Crawford, ki je v 29 minutah igre nasul 30 točk, kar je njegov osebni rekord kariere, Blake Griffin in Eric Bledsoe, ki je uspešno nadomestil poškodovanega Paula, sta se ustavila pri 19 točkah. Bledsoe je z najboljšim izkupičkom v sezoni vpisal še sedem podaj, pet skokov in dve ukradeni žogi. Osebni rekord sezone je imel s 15 točkami tudi Willie Green, Lamar Odom pa je bil aktiven v obrambi z 11 skoki.

"Iskreno povedano, to ni samo moja zasluga. Pod košem sem imel precej lahko delo in sem kar zadeval, saj so mi fantje pustili prostor, da sem lahko metal. Moje je bilo, da sem žogo poslal v koš, fantje pa so opravili garaško delo," je bil zadovoljen prvi strelec večera v Houstonu 32-letni Crawford, ki se je ob začetku sezone ekipi Clippers pridružil iz Portlanda.

Houston je vpisal četrti poraz zapored, James Harden je za domače prispeval 23 točk, Jeremy Lin je dodal 10 podaj in 12 točk, Chandler Parsons pa se je ustavil pri 17 točkah.

Na ostalih tekmah večera so košarkarji Philadelphia 76ers izgubili doma proti moštvu z začelja zahodne konference New Orleans Hornets z 99:111, ekipa z repa ligaške lestvice Charlotte Bobcats je na domačem parketu klonila proti Indiana Pacers s 76:103, Denver Nuggets so bili doma boljši od Portland Trail Blazers po podaljšku s 115:111 za rekordno šesto zaporedno zmago, Brooklyn Nets pa so doma premagali Toronto Raptors s 113:106.