V dvorani Chesapeake Energy Arena je James zbral 33 točk, preden je moral v zadnji četrtini predčasno s parketa zaradi krvavega nosu. James je šel z igrišča slabih šest minut pred koncem tekme, ko ga je na poti proti košu med oviranjem v obraz zadel domači košarkar Serge Ibaka. Zvezdnik Miamija je zabijanje uspešno končal, a je okrvavljen z brisačo čez obraz zapustil parket.

Dwyane Wade je k zmagi dodal 24 točk in deset podaj, Chris Bosh pa 24 točk. Miami je tako prišel do četrte zmage zapored in se obenem Oklahomi maščeval za poraz v uvodnem delu sezone.

Pri gostiteljih, ki kljub porazu ostajajo najboljša ekipa prvenstva NBA, je Kevin Durant zbral 28 točk. Russell Westbrook, ki se je na parket vrnil po 27 tekmah premora in operaciji desnega kolena, je dosegel 16 točk.

To je bil prvi domači poraz za Oklahomo po 5. januarju.

Milwaukee Bucks so prav tako v domači dvorani razočarali svoje navijače in proti Denver Nuggets izgubili z 90:101. Pri gostih, ki so po petih zaporednih porazih končno spet okusili slast zmage, se je najbolj izkazal Kenneth Faried s 26 točkami. Wilson Chandler je k zmagi dodal 15, J.J. Hickson pa 14 točk in deset skokov.

"Dobro je, da po dolgem času spet lahko občutimo, kako je zmagati. Kar dolgo nismo mogli uživati v teh občutkih," je po tekmi dejal trener Denverja Brian Shaw.

Za gostitelje, ki jim to sezono še ni uspelo zmagati na dveh tekmah zapored, je 17 točk dosegel Caron Butler, Ersan Ilyasova pa je zbral 14 točk in 11 skokov.

Tekma med Golden State Warriors in Houston Rockets se je končala šele po podaljšku; s 102:99 so zmagali gostitelji in si prislužili pohvale navijačev. Najbolj se je izkazal Stephen Curry, ki je 3,2 sekunde pred koncem rednega dela zadel izenačujoči koš, skupno je tekmo končal pri 25 točkah. Z zmago so domači košarkarji zaustavili niz osmih zaporednih zmag Houstona.