208 centimetrov visokega Bookerja, ki bo oktobra dopolnil 32 let, slovenski ljubitelji košarke dobro poznajo, saj je bil eden najvidnejših igralcev Krke v sezoni 2010/11. Ta sezona velja za najuspešnejšo v zgodovini kluba, saj je Krka osvojila pokal eurochallenge, državno prvenstvo in superpokal, v ligi ABA pa se je uvrstila na zaključni turnir. Booker, ki je pred tem igral tudi pri Union Olimpiji ter Fenerbahčeju, Tofašu, Slupsku in Himiku, je sezono v Krkinem dresu končal s povprečjem 10,7 točke, 5,8 skoka in 0,7 podaje na tekmo.

Po uspešni sezoni pri Krki se je preselil v belgijski Oostende, s katerim je osvojil belgijsko prvenstvo in igral v evropskem pokalu, povprečno pa je dosegal 9,9 točke, 6,2 skoka in 1,2 podaje na tekmo. Lansko sezono je odigral v dresu tretjeuvrščenega moštva grškega prvenstva Panioniosa, s katerim je prav tako igral v evropskem pokalu. V 18 minutah je v povprečju dosegal 7,0 točke, 3,2 skoka in 0,9 podaje na tekmo.

Chris je bil v prvi sezoni v dresu Krke zaradi obsežnega košarkarskega znanja, borbenosti in požrtvovalnosti, pa tudi zaradi športnega obnašanja med navijači zelo priljubljen. V novomeškem klubu so prepričani, da bo tako tudi v sezoni, ki je pred vrati.