Jackson je svoji ekipi dvakrat zaporedoma pripomogel do naslova prvaka. V lanski sezoni je bil izbran tudi za najkoristnejšega igralca avstralske lige.

Američan je z Unionom Olimpijo sklenil pogodbo do konca sezone 2013/2014. Igralec ima v pogodbi klavzulo, ki mu omogoča predčasni odhod v ligo NBA v primeru garantirane pogodbe in ob dogovorjeni odškodnini.

Jackson je svojo košarkarsko pot začel na univerzi St. John's v študentski ligi NCAA, kjer se v prvih dveh sezonah ni pretirano naigral. Pred sezono 2006/2007 se je odločil, da se prepiše na univerzo v Clevelandu, kjer so mu obljubili večjo vlogo v igri. Njegove sposobnosti so doslej opazili tudi v ligi NBA, kamor je bil med sezono vpoklican kar dvakrat na desetdnevni pogodbi s strani Cleveland Cavaliers in San Antonio Spurs. Naslednjo sezono je začel kot član Cleveland Cavaliers, a so ga spet poslali v razvojno ligo k ekipi Erie Bay Hawks. Pred avstralsko ligo, kjer je bil v minuli sezoni izbran za najkoristnejšega igralca in v prvo peterko prvenstva, je zaigral tudi za italijanski Brindisi.

»Cedric je organizator igre, ki sem si ga želel. Gre za delovnega igralca, ki si je že nabral določene izkušnje v karieri in verjamem, da nam je lahko v veliko pomoč. Svojo igro si želi še nadgraditi in verjamemo, da mu lahko to uspe prav pri nas. Cedric je dober obrambni igralec, ki je za branilca izjemno dober v skoku, a tudi igra v napadu mu ni tuja. V najkrajšem času se nam bo pridružil in verjamem, da se bo dobro vklopil v naš sistem dela in igre. Od Cedrica pričakujem, da bo eden od nosilcev igre,« je ob tem dejal trener Uniona Olimpije Aleš Pipan.