Pri gostih iz prestolnice se je po petih tekmah premora zaradi poškodbe desnega zapestja v ekipo spet vrnil novinec Bradley Beal in zbral 28 točk ter popeljal čarovnike do zmage v gosteh. »Danes sem se res dobro počutil, moje zapestje je precej bolje. Vse, kar sem si pred današnjo tekmo želel, je, da bi metal s samozavestjo na koš. To mi je tudi uspelo. Predvsem po zaslugi soigralcev, ki so mi odlično podajali žogo,« je dejal Beal.

Beal, tretji izbor na lanskem nabor NBA, je iz igre zadel deset od 17 poskusov, vključno s štirimi trojkami. »Danes je bil enostavno moj dan,« je dodal. V vrstah domačega Milwaukeeja je Monta Ellis zbral 24 točk, sedem skokov in osem podaj, Ersan Ilyasova pa je dodal 19 točk in devet skokov, Udrih je šestim točkam dodal še en skok in tri podaje. A tokrat je zatajil prvi strelec ekipe Brandon Jennings, ki so ga gosti uspešno zaustavili pri sedmih točkah; zgrešil je kar 14 od 17 metov na koš.

San Antonio je z rezervno postavo in v odsotnosti svoje velike trojice (Tim Duncan, Tony Parker in Manu Ginobili) slavil v vetrovnem mestu, za 13. zmago na zadnjih 14 dvobojih pa si največ zaslug lastita Kawhi Leonard in nekdanji igralec ljubljanske Olimpije Danny Green. Prvi je dosegel 26 točk, kar je njegov strelski rekord pod obroči NBA, drugi pa je Chicagu nasul 18 točk.

Charlotte je prekinil niz sedmih zaporednih zmag Bostona, največ zaslug za zmago s 94:91 pa si lasti Byron Mullens, ki je dosegel 25 točk in pobral kar 18 žog pod obema obročema. Los Angeles Clippers so na krilih Chrisa Paula premagali Philadelphio. Organizator igre kalifornijske zasedbe je dosegel 21 točk in 11 podaj, Blake Griffin in "rezervist" Jamal Crawford pa sta prispevala po 20 točk.

Brooklyn je šele v podaljšku zlomil odpor Indiane. Pri gostih sta blestela Brook Lopez s 25 točkami in Reggie Evans z 22 skoki, pri gostiteljih pa je George Hill dosegel 22 točk. New Orleans je zanesljivo opravil z Detroitom, najbolj razpoložena igralca domače zasedbe pa sta bila Ryan Anderson z 31 točkami in Robin Lopez s 23 točkami in desetimi skoki.

Košarkarji iz Atlante so gostovali v Dallasu in šele v sklepnih 22 sekundah z natančnimi prostimi meti zlomili teksaške igralce. V zmagoviti zasedbi je Josh Smith dosegel 26 točk in 13 skokov, pri poražencih pa je bil najbolj učinkovit Nemec Dirk Nowitzki s 24 točkami. Minnesota je slavila v Clevelandu, največ zaslug za zmago pa si lastita novinec Brandon Beal z 28 točkami in Brazilec Nene z 21 ročkami in 13 skoki.