Organizator igre, sicer Zadrčan, je bil hrvaški reprezentant v vseh mlajših kategorijah, v dresu Zadra pa je osvojil ligo ABA (2003), hrvaško prvenstvo (2005) ter kar štirikrat hrvaški pokal (2003, 2005, 2006, 2007). Hrvaški pokal je osvojil tudi v letu 2008 z moštvom Zagreba. V minuli sezoni je v Širokem osvojil bosansko-hercegovsko prvenstvo in pokal, v ligi ABA pa je povprečno dosegal 10,9 točke, 3,1 skoka in 1,2 ukradene žoge na tekmo. Ta sezona bo že njegova enajsta v ligi ABA, saj od njene ustanovitve v njej ni igral le v sezoni 2009/10, ko je igral za rusko Lokomotivo.

Zaradi dobrih iger v minuli sezoni so se Novomeščani za nadaljevanje sodelovanja dogovorili z obema tujima visokima igralcema - Juretom Lalićem in Urošem Lučićem, pogodbo s klubom pa imajo zaenkrat le še Smiljan Pavić, Edo Murić in Matej Rojc.

"V razgovorih smo z več igralci na pozicijah visokih branilcev in s krilnimi centri. Zveste navijače moramo obvestiti, da kljub velikim naporom, ki jih je predsednik kluba vlagal v podaljšanje pogodbe z našim dolgoletnim kapetanom Juretom Balažičem, z njim nismo uspeli skleniti dogovora. Juretu smo ponudili dolgoročno in finančno ugodno pogodbo, ga čakali mesec in pol, vendar ga je očitno premamila ponudba iz tujine, zato nanj ne računamo več," so sporočili iz vodstva Krke, ki računa, da jih bo ob Simonu Petrovu - slednji je končal igralsko kariero in se preselil v strokovni štab, zapustil tudi Zoran Dragić.