Parker se je namreč povsem naključno znašel sredi prepira med dvema glasbenikoma Chrisom Brownom in Drakeom. Prepir med pevcema, domnevno zaradi Rihanne, se je razvnel do te mere, da so na vse strani začele leteti steklenice, v prepir pa so se zapletli tudi drugi gostje, prijatelji obeh glasbenikov.

Pri tem jo je skupil tudi Parker, ki se je želel v baru nekoliko sprostiti in pozabavati, ter jo je odnesel s poškodbo roženice, ko so mu v obraz prileteli koščki stekla. "Najprej sem bil v redu, vendar se je potem poslabšalo, in ko je letalo pristalo, me je res bolelo, zato sem šel nemudoma na urgenco," je povedal o svoji poti v Francijo, kjer se je pridružil francoski košarkarski reprezentanci na pripravah.

Parker se je odločil za vložitev odškodninske tožbe proti lastnikom kluba W.i.P. (Work in Progress) v Sohu na Manhattnu v višini 20 milijonov ameriških dolarjev. Parker lastnike obtožuje odgovornosti za poškodbo, ki jo je utrpel, saj so dovolili, da so se nočnem klubu znašli omenjeni skupini glasbenikov, kljub dolgi zgodovini sporov med njima.

Parker se namerava 5. julija vrniti v ZDA, kjer ga čakajo še dodatni pregledi pri okulistu, pogovoril pa bi se rad tudi s svojimi delodajalci iz San Antonia. "V New Yorku nameravam obiskati specialista. Upam, da bom lahko na olimpijskih igrah nastopil za francosko reprezentanco. Vendar pa je prav vse mogoče, tudi to, da ne bom nastopil v Londonu. Pri Spurs so zelo zaskrbljeni, zadnjo besedo o mojem nastopu bosta imela zdravnik in San Antonio," je sporočil Parker, ki ga najverjetneje čaka operacija na očesu.

Policija je sicer po tem bizarnem incidentu začasno zaprla klub.