Dragić bo zaradi odličnih predstav v letošnji sezoni eden izmed bolj zanimivih košarkarjev na poletni NBA tržnici, saj mu pogodba s Houstonom 30. junija izteče. Čeprav je oko nanj prav gotovo vrglo še kakšno drugo moštvo v najmočnejši košarkarski ligi na svetu, pa si ga še kako želijo obdržati tudi v Houstonu. Tudi navijači …

Na YouTubu se je pred dnevi pojavil posnetek mlade privrženke Houstona Ellen Chang, ki se je očitno zelo navdušila nad slovenskim reprezentantom. V želji, da bi “Gogi“ tudi v prihodnje ostal v Teksasu in še naprej nosil dres Houstona, mu je goreča oboževalka napisala pesem, ki jo je nato ob igranju na kitaro sama tudi zapela. Posnetek je objavila na spletu in si zaželela, da bi ga videl tudi Dragić. Želja se ji je kmalu uresničila, saj je njena pesem včeraj dosegla Slovenijo in ni dolgo trajalo, da je prišla tudi do košarkarja, ki jo je že objavil in pohvalil tudi na svoji facebook strani.

V pesmi dekle piha na dušo našemu košarkarju in ga večkrat imenuje za najboljšega v ekipi ter ga iz srca prosi, naj tudi v prihodnje igra za njeno najljubšo ekipo. Prikupna pesem z naslovom “Ljubim te, Gogi“ (I love you, Gogi) je med Slovenci naletela na pozitivne kritike, kako se bo na prošnje oboževalke odzval Dragić, pa bomo izvedeli v prihodnjih mesecih, ko bo postalo znano, ali bo slovenski branilec še naprej igral za Houston.

Ostale videe dneva si lahko ogledate TUKAJ.